sunnuntai 28. elokuuta 2011

Helsinki - Reykjavik - Halifax

Jännä käydä nukkumaan miettien, että huomenna tähän aikaan oon jo matkannut tuhansien kilometrien verran ja kuljen Kanadan katuja. Tutut jutut vaihtuvat hetkessä täysin uusiin (merenranta)maisemiin. Pari ekaa yötä vietän hostellissa Halifaxin keskustassa ympäristöä nuuhkien, keskiviikkona pääsen muuttamaan yliopiston kampukselle.

Laukku on pakattu ja punnittu, samoin Terhi punnittu. Virallinen lähtölukema niin voi sitten palatessa tarkistaa, kuinka paljon Kanadan muistoja kertyi paitsi päähän ja valokuva-albumeihin myös vyötärölle :) Vaikka hyvästit aina haikeita ja muutos jännittävää, niin ihana innostus ja sopivan suuruiset odotukset on nyt täyttäneet pään.

Blogiin yritän säännöllisen epäsäännöllisin väliajoin päivittää sellaiset yleiskuulumiset, joiden arvelen edes vähän kiinnostavan niitä, jotka eksyvät miettimään miten Terhillä menee, sekä niitä jotka ovat löytäneet blogini yliopiston sivujen kautta ja selaavat sitä vaihtoon lähtemsitä harkiten.

Nyt matkalaukun kansi kiinni ja kamera latinkiin!

1 kommentti:

  1. Hyvää matkaa ja nauti olostasi minunkin puolesta :-) Kateellisena lupaan lueskella blogiasi ahkerasti, Kanadaan olisin aina halunnut .Itävallan ohella toki, sinne pääsin, ehkä joskus vielä Kanadaankin :-)

    Terkuin, Anu -se jouluinen ex-työkaveri

    VastaaPoista