perjantai 4. marraskuuta 2011

Happy Halloween!

Pohjoisamerikalainen Halloween oli yksi syy, mikä painoi vaakakupissa kun punnitsin valintaa lähteä vaihtoon syys- vai kevätlukukaudella... Hih kuulostaa hölmöltä, mutta huipun Halloweenin jälkeen olen oikein onnellinen päätöksestäni. Koko lokakuu on sisältänyt halloweenimaisia elementtejä kurpitsankaiverruksineen, Tim Hortonsin erikoiskurpitsamuffineineen, käytävien koristeluineen ja kauppojen valtaisine Halloween-valikoimineen. Mutta varsinaisen vieton aloitimme torstaina, kun kaveriporukan kanssa suuntasimme Haunted Houseen ja jälkikäteen palkitsimme rohkeutemme läheisessä pubissa oransseille Halloween-drinkeillä.

Perjantaipäivä viimeisteltiin asuja ja illalla melkeinpä koko yliopisto ahtautui kampuksen baariin Halloween-juhliin. Lauantaina katseltiin auringon paisteessa syksyn viimeistä amerikkalaisen jalkapallon kotipeliä ja nautittiin ilmaisesta ulkoilmakonsertista. Illalla sujahdettiin taas Halloween asuihin, joissa kierreltiin koulun käytäviä kunnes siirryttiin viettämään loppuiltaa kaverin housepartyihin eli talobileisiin eli kotibileisiin. Parasta juhla-antia oli nähdä ihmisten asuja ja yllättyä toisten luovuudesta. Itse sukkuloin ensimmäiset illat Power Puff tyttönä ja maanantai-illalla vaihdoin väriä valkoiseen ja talviseen, kun pukeuduimme kolmen kaverini kanssa vuodenajoiksi.

Maanantaina pääsin aitoon amerikkalaiseen Trick or Treat -tunnelmaan aasinsiltaa pitkin. Yliopisto-opiskelijat ovat vähän liian vanhoja karkki vai keppos -kierrokseen, mutta otin osaa projektiin nimeltä Trick or Eat, joka kerää ruokaa vähäosaisille. Halloween asuihin pukeutuneina kiersimme ovelta ovelle kysyen kuivamuonalahjoituksia. Koska olimme liikkeellä samaan aikaan lasten kanssa, tarjottiin jokaisella avatulla ovella lähes poikkeuksetta myös  meille karkkia. Palasimme kierrokselta kassit täynnä ruokaa hyväntekeväisyyteen ja taskut täynnä karkkia omaan iloon :)









Aika kiitää, 40 Halifax päivää jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti