torstai 1. syyskuuta 2011

Uusi osoite ja hissipakko

Kirjoitan tätä nyt huoneesta, joka tulee toimimaan tukikohtanani seuraavat kuukaudet. Posti tulee perille kun kuoreen kirjoittaa:

16-1-4A
923 Robie Street
Saint Mary's University
Loyola Residence
Halifax Nova Scotia
B3H 3C3
Canada

Ensimmäinen ajatukseni oli, että täytynee löysätä Jyväskylässä käytössä ollutta hissittömyys-politiikkaa, sillä täällä asustan 16. kerroksessa. Maisemat sen mukaiset. Kampusalueen lisäksi näen vettä (tietämykseni ei vielä tarpeeksi tarkkaa kertoakseni onko se meri, järvi vai joki), jossa seilaa laivoja. Huone on pieni, mutta onneksi oma. Suuri osa asuntolahuoneista on kahden hengen double roomeja, joten olen onnellinen istuessani single roomin rauhassa. Kuvia huoneesta nappaan, kunhan olen saanut shopattua tänne jotain väriä, nyt on vain valkoiset seinät ja vielä valkoisemmat lakanat. Mutta eiköhän lyhyen bussimatkan päässä sijaitseva Walmart ratkaise tämän ja muutkin tarveongelmat. Valtaosa opiskelijoista muuttaa kampukselle viikonlopun aikana, joten nyt vielä hyvin rauhaisaa ja melkeinpä autiota. 

                                         SMU Main Building, taustalla Loyola missä majailen


Eilen ihailin sataman iltapäiväaurinkoa, tänään illalla lähes taianomaista auringonlaskua. Istuin nätillä penkillä, nätillä laiturilla, nätissä ilmassa ja silloin ikävä iski salaa, olisin halunnut jakaa tämän nätteyden jonkun kanssa. Perjantaina starttaa orientaatio, uusia juttuja, uusia ihmisiä! 





2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia taas! ja huomasin, että kuvaa klikkaamalla sen saa näkymään isompana :)

    VastaaPoista
  2. Terve Terhi,

    Olen vaihtari Prinssi Edwardin saarella. Suuntaamme ensi viikolla Monctoniin ja Halifaxiin, jossa aiomme viettää lauantain ja sunnuntain. Olisko intressejä tavata ja kierrellä Halifaxia ja/tai istua iltaa jossakin lauantaina tai sunnuntaina? Meitä on tällä hetkellä kolme tulossa (muut ranskalaisia), saattaa tulla vielä muutama lisää.

    VastaaPoista